Sunday, August 12, 2012

ÂRDENE thriller/horror 3 luik voor speelfilm of 3 korte films


Titel: Ârdène
Genre: Horror/thriller

Inhoud:

Ardêne is een Nederlands/Belgische horrordrieluik. Drie verhalen die zich afspelen in het uitgestrekte bosgebied van de Ardennen.
De Ardennen, voor velen een vakantiegebied met bergen dicht bij huis. Voor sommigen een vluchthaven, een plek om met jezelf of met elkaar in het reine te komen. Een jong stel met relatie problemen, een wereldvreemde veertiger en een scholier zullen in de dichte bossen en bergen geconfronteerd worden met hun grootste nachtmerries. Schuld, zonde en het lot komen samen in een bloedstollende reis naar het onbekende. De Ardennen, een plek waar oeroude kwade krachten op de loer liggen, wachtend op een kans om genadeloos toe te slaan.

deel 1:  Gin
Gin is het eerste verhaal uit het drieluik Ardêne. Een jong stel trekt zich terug in een vakantiehuisje in de Ardennen om hun relatiecrisis en verloren idealen te overwinnen. Door tussenkomst van een duistere kracht zal hun leven nooit meer hetzelfde zijn..

http://www.scribd.com/doc/102691096?secret_password=29957iw2856k56e08r7a

deel 2:  VADER
vader is het tweede verhaal uit het drieluik Ardêne. Een wereldvreemde boekhouder van begin veertig vertrekt naar de Ardennen om zo zijn zieke moeder en een gênant incident op het werk te ontvluchten. Eenmaal gearriveerd geeft hij zich over aan een duistere verleiding en moet daarna vechten voor zijn gezonde verstand.

http://www.scribd.com/doc/102691315?secret_password=qwxkj8jia8dsy6twawm

deel 3:  Roy
Roy is het derde en laatste verhaal uit het drieluik Ardêne.
Roy kan aardig tekenen. Met zijn tekeningen  weet hij menigeen te imponeren, maar niemand weet dat zijn hand en geest gestuurd worden door eeuwenoude duistere krachten. Wanneer Roy op een excursie in de Ardennen belandt komt hij oog in oog te staan met zijn grootste nachtmerrie. Zal hij de laatste nacht overleven?

http://www.scribd.com/doc/102691523?secret_password=259tusgssk1s03gt4wie


Alle drie de delen zijn in elkaar verweven maar zouden afzonderlijk ook prima als een ‘short fiction’ op zichzelf kunnen staan. Mijn emailadres: j.h.lok@hotmail.nl

Mvg Jack Lok